Trænerinformation

På denne side kan du finde information omkring din trænergerning i Biersted Idrætsforening.

Generelt
Det forventes at du deltager i trænermødet 2 x årligt. 
Der uddeles én holdopgave som skal løses i løbet af året. Det gøres da afdelingen tjener penge, som gør at der kan indkøbes rekvisitter mv. til at udvikle afdelingen og gøre det sjovere at være en del af håndboldafdelingen. 

Turneringer
Det forventes at alle hold fra U11 og ældre årgange deltager i løbende JHF turnering, hvor der som udgangspunkt spilles kampe hver søndag fra 1. søndag i oktober til 2. søndag i december før jul, og igen fra 1. søndag i januar til sidst i marts måned.
Holdkort
I den forbindelse skal der sættes holdkort til de enkelte kampe og dette gøres enten via. haandoffice.dhf.dk eller i DHF's håndbold app, som kan downloades i App store / Google play. Login til haandoffice fås hos den turneringsansvarlige og du kan IKKE selv oprette et, som giver adgang til at sætte holdkort!


Stævner

Det forventes at du selv melder til børnestævner for U6 - U9 på DGI's hjemmeside på de dage, hvor det passer ind i kalenderen. Vi tilstræber, at afholde mindst 1 stævne pr. halvår i Biersted Hallen. Det forventes ydermere, at når Biersted IF afholder børnestævner, så deltager træneren på de årgange der er stævne for i forfalden arbejde i løbet af dagen i hallen med eks. tidtagning / speak, cafeteriavagt, vejledning af kampe, opsætning / nedtagning af baner. 
Login til DGI's hjemmeside kan rekvireres hos kasseren. 

Dispensationsspillere 
Har du på dit hold spillere, som er "for gamle" / årgangen over ældste årgang i årgangen, så SKAL der søges dispensation til denne spiller, således at spilleren ikke spiller ulovligt. Dispensationen skal søges gennem klubbens turneringsansvarlige hvert halve år.

Nye spillere i klubben
Får du nye spillere på dit hold, som kommer fra en anden klub, så skal du sørge for, at give den turneringsansvarlige besked om, at denne spiller nu tilhører Biersted Idrætsforening, så klubben kan hente spillerens spillercertifikat og dermed spille "lovligt" i Biersted IF. Spilleren er IKKE spilleberettiget for dit hold før spillercertifikatet er i Biersted Idrætsforening. 

Nøgler / Adgangskode
Kontakt afdelingens bestyrelse for at få udleveret en nøgle. 

Spillerudvikling
Der SKAL trænes på eget hold som 1. priotet. Ønsker man at træne op, er man velkommen efter gensidig aftale mellem de 2 træners hold.
Der må IKKE meldes afbud på eget hold, for at spille på overlæggende hold.
Efter gensidig aftale må der spilles 2 kampe (eget + overlæggende) samme dag/weekend.
Hvis eget hold ikke skal spille, må man gerne spille op efter gensidig aftale.
Hvis holdet er 7 spillere eller under, så forventes det at underliggende hold hjælper i det omfang det er muligt, således at kampen ikke aflyses.
Biersted IF | Idrætsvej 15 Biersted | 9440 Aabybro | Tlf.: 61279081 | bierstedif@bierstedif.dk | CVR: 27682618