Så kom Biersteds de yngste fodboldspillere på græs årg. 2008 til 2011.

På en dejlig lun lørdag med flot solskinsvejr var rammerne perfekte til sæson opstart.

Efter en god omgang træning var der hjembagte boller og kakaomælk i cafeteriet samtidig med at Cheftrænerne Lisbeth Selvejer Sørensen og Rene Nielsen orienterede om sæsonens planer, hvor der bliver deltagelser i en del stævner. Trænerteamet består udover de førnævnte også af Svend og Maria Lindahl Nielsen.

 

Træningen foregår hver tirsdag fra kl. 17-18 og alle friske piger og drenge er velkommen. Forældre behøver ikke at gå ud og investere i nye fodboldstøvler til børnene, idet klubben har en hel kasse, som kan benyttes indtil man finder ud af, om fodbold nu også er sagen.

 

Standerhejsning lørdag d. 7/3-2015

Mange friske børn trodsede den kolde blæst og tog til standerhejsning for U-8 til U-12. Både piger og drenge fra årgang 2003-2007 spillede fodbold, og fik efterfølgende pølser med brød. En ny udendørssæson er skudt igang!

Lørdag den 7. februar 2015, kl. 12.00
gik dannebrog til tops i en stiv vestenvind, idet fodboldafdelingens seniorhold tog fat på den nye sæson. Fodboldformand Svend Lindahl bød velkommen, inden træner Tejs Rytter tog spillerne med på det første træningspas. Efter træning var der varm suppe i cafeteriet.


Tillykke til Russer


En lørdag i september var en særlig dag i Biersted IF fodboldafdelings historie.

Lars Nielsen i daglig tale kaldet ”Russer” rundede 500 førsteholdskampe. I en alder af 46 år er han stadig aktuel som forsvarskrumtap på Biersteds serie 4 hold.

Lars Nielsen har været og er stadig en ildsjæl i Biersted IF. I sæsonerne 2005-2006 var han spillende træner sammen med Kim Hyldahl. Senere har han været træner for sin datters fodboldhold og i de seneste år er han en del af trænerteamet omkring hans søns hold, der i denne sæson er U-12 holdet.

Inden dagens serie 4 kamp på Biersted Stadion blev fløjtet i gang, blev Lars ”Russer” Nielsen hyldet af fodboldformand Svend Lindahl Nielsen.

Kilde: http://nordjyske.dk/nyheder/rundede-500-kampe/12dfd489-4b64-4d8a-9634-2d4d2240b3b8/112/1513
Nyt spilletøj til U-17 Drenge B

Biersted/Nørhalne U-17 Drenge B fodbold har fået nyt spilletøj, som er sponsoreret af Nybolig Aabybro/Brovst.
Tøjet blev indviet på Biersted Stadion tirsdag den 10. sep. 2013 med en sejr på 6 - 0 over SVIF.
Holdet trænes af Svend Lindahl Nielsen og Morten Klessen.

Biersted IF Jydske mestre i indefodbold 2012/2013 i Old Boys rækken.


Mesterskaberne blev afviklet i Karup, hvor holdet gjorde rent bord og vandt alle 7 kampe.
Holdet bestod af: Lars "Russer" Nielsen, Kim Hyldahl, Morten Andersen, Søren Larsen, Lars "Elly" Elsberg, Mik Vingaa og Kenneth Nielsen.

Vi ønsker holdet stort tillykke.
Biersted-drenge spillede sammen med engelske drenge og vandt Nørhalne Cup i U10 rækken
Ca. midt i marts fik vi en henvendelse fra Nørhalne Cup koordinator Per Jeppesen, om vi havde 2-3 spillere, der ville stille op for et engelsk hold under Nørhalne Cup. Der var især brug for en målmand. Efter en smule overtalelse sagde målmand Mikkel Rod Jensen, Daniel Holst Jensen og Morten Jensen ja. Det var Primier Talent Academy,
der kun havde fået 5 spillere med til Danmark og derfor havde brug for mindst 2 spillere for at kunne stille hold. Træner Dorte Sørensen formidlede kontakten og onsdag aften på Biersted Skole mødte de danske og engelske drenge hinanden. Kampene i U10 rækken foregik på Jetsmark Stadion. Det gik rigtig godt med samarbejdet, drengene kunne snakke en smule med hinanden og med forældrehjælp blev de coachet af de dygtige engelske trænere. Lørdag eftermiddag kunne de løfte den store guldpokal som vindere af rækken.
Cafeteria-pasning.

Vi mangler frivillige spillere, forældre, bedsteforældre eller andre til at holde vores cafeteria åbent,  når der er fodboldkampe /stævner på Biersted Stadion.

Store børn må gerne hjælpe, men der skal altid være en over 18 år til stede. Se her i kalenderen, hvornår der er kampe og behov for hjælp. Mange gange er det kun halvanden time eller to, der skal holdes åbent. Hvis ingen melder sig, vil der ikke altid blive holdt åbent. angry

Fodboldbestyrelsen
Elektronisk måltavle på Biersted Stadion

Takket være frivillige hænder er der håb, om at den elektroniske måltavle, som IF Fremad Nørhalne har foræret Biersted vil være klar til indvielse til sæsonpremierekampen søndag den 1. april kl. 17.00, hvor Biersted serie 3 mod Aabybro IF.

På billedet ses tre af fodboldbestyrelsens medlemmer i fuld gang med opsætningen. Det er fra venstre: Michael Jensen, Henrik Hinrichsen og Niels Ove Jensen.
Troels Rytter og Thomas Thyssen har også deltaget i arbejdet, men kunne ikke være tilstede under fotograferingen.

Fodbold Serie 3. 20-04-12.  Lindholm - Biersted 7 - 2.    Kampreferat.

Fodbold Serie 3  14-04-12   Biersted - Brovst 3 - 1        Kampreferat.

Lisbeth Selvejer og Svend Lindahl er ved at lære børnenes navne.
Standerhejsning for de yngste årg. 2005 og senere.
Så er børnene klar til at få instrukser om, hvad de skal træne med fodbolden.
Børnene gik til øvelserne med stor iver og flere viste allerede god bold omgang.
Mindste spiller gik til opgaven med stor iver.
Agilitybanen klarede flere af spillerne i flot stil.
Der er plads til flere piger. På billedet er det Ida Elsberg, der ikke har det fra fremmede med at klare forhindringerne på banen i flot stil.
Ind i imellem er bolden lidt svær at styre i driblingerne.
Biersted IF | Idrætsvej 15 Biersted | 9440 Aabybro | Tlf.: 61279081 | bierstedif@bierstedif.dk | CVR: 27682618