Fodbold i Biersted IF fra 10. maj               

Så blev der givet tilladelse til, at der igen kan trænes fodbold. Alle turneringer og stævner er aflyst for resten af foråret. Vi kommer tidligst i gang med kampe fra midt i august. Foreløbig er der kun træning efter Corona-retningslinier. Vi har besluttet, at der ikke skal betales normalt kontingent for foråret, de der allerede har betalt, får beløbet refunderet. I stedet beder vi alle medlemmer af fodbold om at betale et “Corona- kontingent” på 50 kr. Det er nemlig vigtigt, at vi kan dokumentere, hvor mange medlemmer vi har haft, når vi senere får mulighed for at søge tilskud for manglende indtægter. Vi går jo glip af de op mod 50.000 kr vi plejer at tjene i forbindelse med Nørhalne Cup. Det manglende normale forårskontingent opvejes delvis af de færre turneringsomkostninger.
Vi har i dag lørdag d. 9.maj kridtet 4 stk 7/8-mands-baner op - dog uden målfelter, samt to stk 5-mands-baner, hvilket betyder, at vi kan have op til 6 grupper til træning samtidig.
Der vil være sprit til rådighed.

De forskellige trænere giver besked om, hvornår de starter i de respektive facebook grupper.  

For alle hold gælder følgende : 

Der er IKKE  adgang til omklædning og bad, det vil sige man møder omklædt hjemmefra. Toilet må kun benyttes i nødstilfælde.
Man går direkte til sin træningsgruppe. - Undgå at forsamles inden træning.
Kun træneren har adgang til boldrum og skal alene tage bold og kegler ud.  Der vælges et sæt bolde og kegler, som kun må bruges af den enkelte gruppe.
Der må max trænes i grupper af 10 personer inklusive voksne, og der må ikke skiftes ud i grupperne under træningen. 
Drikkedunke skal medbringes fyldte hjemmefra og må ikke deles med andre. 
Der skal altid være én træner eller voksen til stede pr. gruppe 
Der skal så vidt mulig holdes 2 meters afstand til hinanden under hele træningen og ved samlinger. 
Der opfordres til aktiviteter, som kan gennemføres helt uden fysisk kontakt. Under træning er det kun den ansvarlige, der må flytte kegler og mål.  Der må ikke heades til bolden og heller ikke tæmmes med bryst  Der må IKKE bruges hænder i træningen med undtagelse af målmanden, der skal bruge EGNE handsker, som skal være vasket af før træning
De enkelte grupper skal holdes separate og må ikke blande sig med hinanden under træning
Efter træning 
Alle forlader træningen lige efter den er slut.
Anlægget skal forlades alene, ikke i grupper. 
Trænerne skal være særlig opmærksom ved skiftet mellem træningshold.  Træneren vasker alle rekvisitter af med vand og sæbe.  Hvis en spiller eller en leder får symptomer på sygdom, og får konstateret COVID-19, skal klubben, trænere og medspillere orienteres om dette. 
Retningslinjer til antal træningsgrupper og spillere pr. bane: Alle træningssessioner skal iagttage forsamlingsforbuddet som pt. siger 10 personer.

Fodboldafdelingen.
Biersted IF | Idrætsvej 15 Biersted | 9440 Aabybro | Tlf.: 61279081 | bierstedif@bierstedif.dk | CVR: 27682618