På denne side kan du læse om Moseløbet. 
Vi anbefaler endvidere at man finder gruppen der hedder "Moseløbet - Biersted" på Facebook og anmoder denne gruppe om medlemskab.

Tilmeld dig Moseløbet 2022 ved at klikke her. (også trøjekøb og madbestilling)

Succesen gentages - der afholdes Moseløb Grundlovsdag d. 5. juni 2022 kl. 16.

Der er præmier til de hurtigste, og frugt og drikkevarer i målområdet.

Sponsorløb (børneløb)
På fodboldbanerne ved hallen bliver det igen i år muligt at deltage i et ”sponsorløb”. Tilmelding til sponsorløbet er ikke nødvendig. Til gengæld skal man selv finde sine sponsorer. På Biersted IF’s hjemmeside kan man udskrive en kontrakt, som skal udfyldes og afleveres ved tidtagerbordet, inden man løber. Sponsorløbet afholdes fra kl.17.15-18.15. Øverst på denne side kan man finde og printe sponsorkontrakter. 

Tidligere projekter
Overskuddet fra de sidste års Moseløb har gået til en AIRTRACK, en multibane, en skatepark og en naturlegplads i den grønne kile. Alle fire projekter ER realiseret - takket være jeres tilskud!

Mødestedet

I år har vi besluttet, at der samles ind til et overdækket område ved udgangen, hvor støvlevasken er, og hvor bla. fodboldspillere kan mødes før og efter træning sammen med træneren og sige ’velkommen’ og ’tak for i dag’. Samtidig kan området bruges som opholdsområde for forældre, der overværer træningen, 3. halvleg for senior og oldboys, ligeledes kan skolen og crossfit bruge det som et samlingspunkt, inden man starter med undervisningen/træningen. Selve projektet løber op i 150.000 kr., og vi håber, at Moseløbet kan bidrage med 30.000 kr. 


Fællesspisning og løbetrøjer

Det er muligt at deltage i fællesspisning og at købe en løbetrøje uanset om man går eller løber en rute først. Tilmelding til spisning eller køb af en trøje, skal dog gøres på tilmeldingssiden og før 1. juni. NB. Vil man have trøjen inden løbet, så skal man have bestilt den senest d. 1/5.


 
Bag Moseløbet står: Maria Louise Jensen, Flemming Bach Moesgaard Leth, Christian Jensen, Martin Rostgaard Knudsen, og Henrik Leding Skøtt.

Sponsorkontrakt til sponsorløbet (Print selv - klik her) (0.8 Mb)

Hvis du ønsker at deltage i sponosorløbet kan du her printe så mange sponsorkontrakter du har brug for. Klik her for at læse og printe.
Hvis du ikke har mulighed for at printe, så send en mail til webmaster@bierstedif.dk med din adresse samt hvor mange kontrakter du ønsker. Så vil de blive leveret til din postkasse.

Biersted IF | Idrætsvej 15 Biersted | 9440 Aabybro | Tlf.: 61279081 | bierstedif@bierstedif.dk | CVR: 27682618